Medicii din prima linie a luptei cu COVID, cetăţeni de onoare ai Clujului

Medicii din prima linie a luptei cu COVID, cetăţeni de onoare ai Clujului

Președintele Consiliului Județean (CJ), Alin Tișe, a decis acordarea titlului de cetățean de onoare al județului Cluj – „Clujean de Onoare” tuturor cadrelor medicale de aici aflate în prima linie a luptei cu coronavirusul.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

„În semn de firească recunoștință pentru eroii în alb, cei care de nouă luni luptă pentru combaterea acestui virus și pentru menținerea sub control a situației, vom acorda această distincție din partea forului administrativ județean medicilor din spitalele clujene COVID și suport COVID.

Ne exprimăm în acest fel, în numele clujenilor, admirația sinceră, aprecierea și mulțumirea pentru efortul greu de imaginat, pentru dăruirea și puterea de sacrificiu de care au dat dovadă acești nobili slujitori ai profesiei medicale.

În tot acest timp, greul luptei împotriva noului coronavirus a fost dus de unitățile subordonate CJ Cluj, respectiv Spitalele de Boli Infecțioase, de Pneumoftiziologie, de Recuperare și de Copii.

Din acest cunosc cu exactitate atât greutățile cu care s-a confruntat personalul medical, cât și modul cu adevărat remarcabil în care s-a comportat, răspunzând adecvat așteptărilor clujenilor și provocărilor momentului. Fără îndoială, ei sunt adevărații eroi ai Clujului zilelor noastre, e firesc ca spre ei să se îndrepte recunoștința și admirația noastră”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza