Ministrul Muncii, infectat cu SARS-CoV-2. Cum se simte Violeta Alexandru

Ministrul Muncii, infectat cu SARS-CoV-2. Cum se simte Violeta Alexandru
| Foto: Facebook.com/violetaalexandruoficial

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat pe rețelele de socializare că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

Violeta Alexandru are o formă uşoară de COVID-19 şi anunţă că va continua să lucreze de acasă. Totuşi, o parte dintre sarcinile ministrului vor fi preluate de membrii echipei de conducere a Ministerului Muncii.

„Am atât de multă treabă (şi îmi şi place ceea ce fac) încât, chiar şi cu acest rezultat pozitiv la testul pentru Covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă şi mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgenţă şi dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac şi o rezolvăm. Parte dintre ele vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului”, a scris pe pagina sa de Facebook, ministrul Muncii.

Ministrul i-a avertizat pe subordonaţi că îi va verifica telefonic şi că în perioada de izolare va face evaluarea instituţiilor din subordinea ministerului.

„Am puţin mai multă linişte în perioada zilelor următoare ca să trec prin toate, absolut toate evaluările şi verificările pe care le-am cerut insituţiilor pe care le coordonez. Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunţ până în ultima zi de mandat. Se pot aştepta colegii din instituţiile din ţară să fiu şi mai curioasă acum că am mai multă linişte ca să mă uit peste informaţiile cerute. Să vă aşteptaţi la multe informaţii utile aici”, a precizat ministrul Alexandru, potrivit Mediafax.

Violeta Alexandru a mai spus că va urma tratamentul indicat de medici.

Comenteaza