Ministrul Tineretului și Sportului: "Toate competițiile se duc la Cluj"

Ministrul Tineretului și Sportului:
Clujul este în 2017 "capitala" sportului european. Va găzdui meciurile de fotbal România-Danemarca şi România-Chile, Campionatele Europene de Gimnastică şi competiţia EuroBasket.

Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Alexandru Dunca, a declarat într-un interviu acordat agerpres.ro că, acolo unde există solicitări din partea autorităților locale, bazele sportive aflate în patrimoniul MTS vor fi transferate prin hotărâri de guvern primăriilor pentru a investi.

"Au fost și vor fi astfel de evenimente, avem la gimnastică, avem la baschet... Sunt competiții care nu s-au mai organizat în România de 40 și ceva de ani. Toate competițiile se duc la Cluj-Napoca în momentul de față, însă eu mi-aș fi dorit o infrastructură care să ne permită... Trebuie să construim cele două săli polivalente pe care le avem în programul de guvernare, să vedem dacă vom reuși și la București să avem una. Intențiile doamnei primar sunt de a construi o sală. În momentul în care ai patru săli polivalente poți să organizezi orice competiție în țară", a declarat Dunca.

INTERVIUL INTEGRAL AICI. 

Comenteaza