Noi "cifre COVID" în județ. Cât a ajuns incidența la Cluj-Napoca

Noi "cifre COVID" în județ. Cât a ajuns incidența la Cluj-Napoca

Incidența infectărilor cu noul coronavirus continuă să scadă la Cluj-Napoca, dar și în județ, unde doar în câteva localități s-au mai înregistrat cazuri de îmbolnăvire în ultimele două săptămâni.

Incidența infectărilor cu noul coronavirus continuă să scadă în județ, unde în zeci de localități nu s-a mai înregistrat niciun caz de îmbolnăvire în ultimele două săptămâni. Media infectărilor cumulate la 14 zile și raportate la 1.000 de locuitori a coborât luni la 0,04 la mie, iar în 62 din cele 81 de UAT-uri din Cluj au incidența zero.

În prezent, nicio localitate din județ nu se mai află în zona roșie, însă o comună din județ a revenit peste pragul de 1 la mie - Cătina (1,18), unde au fost depistate 2 cazuri pozitive la o populație de 1.699 de persoane.

De asemenea, după ce săptămâna trecută municipiul Câmpia Turzii a ajuns la incidența zero, DSP a raportat luni o creștere la 0,04, în urma confirmării unui caz de infectare.

În ceea ce privește Cluj-Napoca, rata infectărilor a coborât la 0,04 la mie, cu doar 15 cazuri de infectare cu noul coronavirus în ultimele două săptămâni. Conform datelor DSP Cluj, în perioada 18 iunie - 1 iulie, la nivelul întregului județ s-au înregistrat 32 de cazuri de COVID-19.

Iată situația la nivelul județului:

Noi "cifre" COVID în județ. Cât a ajuns incidența la Cluj-Napoca

Noi "cifre" COVID în județ. Cât a ajuns incidența la Cluj-Napoca

 

Comenteaza