Noi creșteri ale ratei COVID în județ. Peste 23 la mie într-o comună/ Situația în Cluj-Napoca

Noi creșteri ale ratei COVID în județ. Peste 23 la mie într-o comună/ Situația în Cluj-Napoca

Incidența cazurilor de COVID-19 a atins, marți, pragul de 9 cazuri la mia de locuitori în județ și a înregistrat o nouă creștere și în Cluj-Napoca.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Incidența a ajuns la 9 cazuri la mia de locuitori în județ, după ce în mai multe comune rata infectărilor este mult peste media județului. 

Focarul din comuna Dăbâca a urcat incidența cazurilor la 23,14 la mie, cea mai mare din județ. De asemenea, alte 12 comune clujene au incidențe peste 10 la mie, cele mai crescute fiind în Aghireșu -15,89 cazuri la mia de locuitori, Sâncraiu - 15,71 și Căpușu Mare - 15,14 la mie.

De asemenea, incidența a continuat să crească și în municipiul Gherla și a ajuns la 11,77 la mie, cea mai mare înregistrată, în prezent, în orașele din județ, peste Cluj-Napoca, unde rata infectărilor a urcat la 11,29, cu 3.807 de cazuri active de COVID-19.

Pe de altă parte, în județ sunt zone în care coronavirusul nu pare o amenințare. De exemplu, în comunele Aiton, Beliș și Buza a fost depistat câte un singur caz de infectare în intervalul 2-15 octombrie.

 

 

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza