Nou bilanț COVID la Cluj: 8 vindecați în ultimele 24 de ore. Numărul clujenilor internați, pe un trend descendent

Nou bilanț COVID la Cluj: 8 vindecați în ultimele 24 de ore. Numărul clujenilor internați, pe un trend descendent

Până în prezent, în spitalele COVID-19 din Cluj-Napoca au fost vindecate și externate 252 de persoane, din care 186 din județul Cluj. 

În acest moment, 200 clujeni se află internați în spitalele dedicate COVID-19, aceasta fiind cea mai mică raportare din ultima săptămână privind numărul internaților.

La Cluj-Napoca sunt 17 pacienți cu COVID-19 internați la ATI, din care 9 sunt din județ.

Până în acest moment, la Cluj-Napoca au fost declarați vindecați și externați 252 de pacienți, din care 186 din județul Cluj. De la izbucnirea pandemiei și până în prezent, în spitalele COVID -19 din Cluj-Napoca, au decedat 19 persoane, dintre care 11 din județ.

La nivelul județului, 276 persoane se află în carantină, iar 186 sunt în autoizolare la domiciliu. 

Potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică, la numărul de cazuri confirmate pe județe, la Cluj sunt înregistrate 463 de cazuri. În această raportare sunt incluși toți pacienții tratați la Cluj-Napoca, inclusiv cei care provin din alte județe decât Cluj.

Până duminică, pe teritoriul României au fost confirmate 15.362 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.051 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, 952 de persoane diagnosticate cu infecție cu noul coronavirus, internate în spitale din țară au decedat.

 

Comenteaza