News alert Nou RECORD de decese COVID la Cluj și sute de cazuri noi de ieri până azi

Nou RECORD de decese COVID la Cluj și sute de cazuri noi de ieri până azi
| Foto: mediafax.ro

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate opt decese ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, acesta fiind un nou record de decese confirmate într-o singură zi la Cluj, de la debutul pandemiei.

De miercuri până joi au fost confirmate 399 de noi infectări, dintr-un număr de 1.754 teste, dintre care 785 efectuate la cerere și 969 teste diagnostic grupe de risc, adică pacienții care ajung în spitale cu simptome grave. Până în acest moment, la nivelul județului Cluj s-au realizat în total 281.367 de teste.

De asemenea, au mai murit opt persoane diagnosticate cu COVID-19, dintre care șapte din județul Cluj. Bilanțul total al deceselor înregistrate la Cluj a ajuns la 227, doar în ultimele 72 de ore înregistrându-se 15 decese. 188 dintre cei care au pierdut lupta cu noul coronavirus sunt clujeni. 

În spitalele clujene dedicate COVID-19 erau internați 658 de pacienți diagnosticați pozitiv, din care 635 din județul Cluj, iar la ATI sunt 70 de bolnavi.

Până în prezent 1.673 de pacienți cu noul coronavirus au fost vindecați și externați din spitalele clujene, dintre care 1.360 din județ.

Comenteaza