Nouă decese provocate de gripă la Cluj

Nouă decese provocate de gripă la Cluj

Alte trei persoane au murit din cauza gripei, anunţă Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT). Numărul total al deceselor cauzate de gripă în acest sezon ajunge la 171.

Potrivit CNSCBT, o femeie în vârstă de 51 de ani, din judeţul Cluj, confirmată cu virus gripal tip A, având condiţii medicale preexistente şi nevaccinată anti-gripal, a murit sâmbătă. De asemenea, un bărbat avea 57 de ani, tot din judeţul Cluj, a fost confirmat cu virus gripal tip A şi a murit vineri. El avea condiţii medicale preexistente şi nu era vaccinat anti-gripal. Cel de-al doilea bărbat decedat este din Hunedoara. Astfel, numărul total al deceselor cauzate de gripă ajunge la 171.

Până acum, în județul Cluj, și-au mai pierdut viața din cauza gripei o femeie de 80 de ani, un bărbat de 84 de ani, o altă femeie de 74 de ani, un alt bărbat de 89 de ani şi încă unul de 58 de ani. De asemenea, a decedat o femeie de 39 de ani și un bărbat de 57 de ani, din județul Sălaj, dar care era internat la Clinica de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca și suferea şi de alte afecţiuni.

Comenteaza