Nu credea în virus, dar a murit de COVID-19 la 33 de ani. Era sportiv şi ducea un stil de viață sănătos

Nu credea în virus, dar a murit de COVID-19 la 33 de ani. Era sportiv şi ducea un stil de viață sănătos

Un fitness „influencer”, care credea că noul COVID-19 nu există, a murit după ce a contractat virusul SARS-CoV-2 la vârsta de 33 de ani.

Dmitriy Stuzhuk a contractat boala în timpul unei călătorii în Turcia și a fost dus la spital după întoarcerea în Ucraina, țara natală. Înainte de a se îmbolnăvi, acesta le transmisese urmăritorilor de pe social media că noul coronavirus nu există, transmite Sky News.

Vedeta de pe rețelele de socializare, care a promovat o viață sănătoasă, a fost externată din spital după opt zile, dar virusul i-a provocat complicații cardiace. După ce a fost din nou internat în spital, fosta sa soție Sofia, în vârstă de 25 de ani, a anunțat că se află într-o „stare gravă” și „inconștientă”.

Influencerul nu credea în COVID-19, dar a fost răpus de cumplitul virus chiar dacă ducea un stil de viață sănătos. Fosta soşie le-a transmis urmăritorilor de pe social media că Dmitriy a avut probleme cu sistemul cardiovascular, iar inima nu a mai făcut față.

 Într-un mesaj sfâșietor, fosta lui soție și colega influencer Instagram, Sofia Stuzhuk, în vârstă de 25 de ani, le-a spus celor cinci milioane de fani: „Doamne, sunt atât de tristă că nu m-ai ascultat despre sănătatea ta”, scrie mirror.co.uk.

Comenteaza