O bunicuță de 101 ani, vaccinată în cadrul Maratonului din Chinteni

O bunicuță de 101 ani, vaccinată în cadrul Maratonului din Chinteni

Cea mai vârstnică persoană din Chinteni a fost vaccinată împotriva noului coronavirus, sâmbătă, în cadrul Maratonului de vaccinare care se desfășoară în acest weekend în comuna clujeană. 

Femeia în vârstă de 101 ani este una dintre cele 170 de persoane care s-au vaccinat sâmbătă, în prima zi a maratonului de vaccinare organizat în comuna Chinteni. 

"Doamna a dorit să se vaccineze, nu ne-am permis să o chemăm la Centru, așa că am trimis o echipă la dânsa acasă. I s-a administrat serul Pfizer și nu au fost niciun fel de probleme", a declarat Magdalena Lucia Suciu, primarul comunei Chinteni, pentru Ziua de Cluj.

Lucia Suciu a precizat că, de la deschiderea centrului de vaccinare, în Chinteni s-au administrat aproape 8.000 de doze de vaccin.

"Noi am început vaccinările încă din februarie, cu AstraZeneca și Moderna și, practic, au rămas cei care au vrut să se vaccineze cu Pfizer. Chiar am analizat cu medicul de familie din comună și 95% dintre cei înscriși sunt vaccinați", a mai spus Magdalena Lucia Suciu.

Maratonul vaccinării din Chinteni continuă și duminică, până la ora 24:00. Persoanele care doresc să se imunizeze împotriva coronavirusului se pot prezenta fără programare, doar cu buletinul, la Centrul de Vaccinare anti-COVID-19 de pe strada Unirii, nr. 206 din comună. Sunt disponibile atât doze de Pfizer, cât și Moderna și AstraZeneca, fiind administrate, practic, la alegere.

Comenteaza