Ce vârstă aveau pacienţii COVID-19 decedaţi ieri la Cluj?

Ce vârstă aveau pacienţii COVID-19 decedaţi ieri la Cluj?

De la debutul pandemiei coronavirusul a provocat decesul a 71 de persoane la Cluj, dintre care 50 din județul Cluj. Ieri, numărul de cazuri noi de COVID-19 a explodat, atât în ţară, cât şi la Cluj.

Ieri au fost confirmate oficial 99 de cazuri noi la Cluj-Napoca şi două decese. Cu cele 99 de noi infectări, Clujul se situează miercuri pe locul doi pe țară la numărul de cazuri raportate în ultimele 24 de ore, după București. 

Cine sunt pacienţii care au pierdut lupta cu noul coronavirus de la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca? Este vorba despre două femei în vârstă de 57, respectiv 69 de ani.

Un pacient care a decedat era în vârstă de 57 de ani și a fost internat la secția Terapie Intensivă din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Este vorba despre o femeie care a fost diagnosticată cu forma critică a coronavirusului și avea comorbidități obezitate, hipertensiune arterială și diabet, precum și fibrilație arterială.

Celălalt pacient, tot o femeie, avea vârsta de 69 de ani și era internată tot la secția Terapie Intensivă din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca fiind diagnosticată cu o formă critică a noului coronavirus. La rândul ei, şi ea avea alte comorbidități – astm bronșic, diabet zaharat și obezitate.

Comenteaza