Testat pozitiv la COVID-19 după ce a primit ambele doze de vaccin

Testat pozitiv la COVID-19 după ce a primit ambele doze de vaccin
| Foto: gettyimages

Eficienţa vaccinurilor nu este de 100% astfel că vor apărea cazuri cu persoane testate pozitiv deşi credeau că s-au imunizat în urma vaccinării.

Un congresman american a devenit prima persoană testată pozitiv după ce a primit ambele doze de vaccin anti-Covid. Democratul Stephen Lynch a anunţat că a fost testat pozitiv. Asta după ce congresmanul din Massachusetts a mers la inaugurarea preşedintelui Joe Biden. Ceea ce este şi mai curios este că Lynch a luat deja ambele doze de vaccin de la Pfizer.

„Congresmanul Lynch a primit a doua doză de vaccin Pfizer și ulterior a primit un test COVID-19 negativ înainte de a participa la inaugurarea președintelui Biden”, a declarat Molly Rose Tarpey, directorul de comunicare al lui Lynch. "În timp ce domnul Lynch rămâne asimptomatic și se simte bine, el se va autocarantina și va vota prin împuternicire în Congres în săptămâna următoare", scrie cbsnews.com

Cu toate astea, el s-a infectat după ce un alt coleg din biroul său din Boston a fost testat pozitiv. Vestea nu are însă motive să îngrijoreze populaţia, spune William Haseltine, fost profesor la Harvard. Eficienţa vaccinurilor nu este de 100% astfel că vor mai exista cazuri izolate cu persoane testate pozitiv deşi credeau că s-au imunizat.

Comenteaza