Foto Primăria Cluj deţine 160 de locuri în centrele sociale şi de urgenţă. Boc, în vizită în prag de iarnă

Primăria Cluj deţine 160 de locuri în centrele sociale şi de urgenţă. Boc, în vizită în prag de iarnă

Primarul Boc a vizitat Centrul social de urgenta cu scopul de a ma asigura, in contextul anotimpului de iarna , de existenta conditiilor decente de viata pentru cei care locuiesc temporar in Centru.

Centrul social de urgenta asigura conditii bune de locuire, igiena si hrana.
Hrana la Centrul Social de Urgentă este asigurata de catre Primarie si de catre urmatoarele structuri/asociatii de caritate:


- Biserica Ortodoxă ”Buna Vestire” - Iris, preot Ambrosie Boca;
- Biserica ”Sfânta Treime” str. Bisericii Ortodoxe, preot Cristian Baciu;
- Asociația Misionarii lui Padre Pio, str. Anatole France, nr. 39, Cluj-Napoca;
- Asociația ”O masa caldă”;
- Asociația Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului în cadrul Programului ”Masa săracilor în Cluj-Napoca și Florești”.

"Am discutat cu cei cazati in Centru despre posibilitatea de a beneficia de sprijin financiar pentru plata unei chirii. Vom acorda sprijin pentru pregatirea dosarului de eligibilitate. Primaria acorda o subventie de pana la 1.300 ron la plata chiriei pentru persoanele cu venituri mici ( sub 900 ron pe membru de familie sau 1.500 ron persoane singure). Le multumesc public tuturor asociatiilor de profil pentru sprijin si implicare! Si, evident, colegilor mei de la Directia de Aistenta Sociala. Asa cum am spus de foarte multe ori, “ceea ce inseamna putin pentru unii, poate insemna foarte mult pentru altii”! Sprijinul si solidaritatea noastra sunt esentiale pentru a-i sprijini pe cei care, temporar, au nevoie de atentia noastra. Administratiile locale, oricat de performante ar fi ele, nu pot sa rezolve singure toate problemele sociale din cadrul comunitatii. Prin solidaritatea noastra putem face Clujul mai puternic si coeziv. “Daca puteti sa faceti un Bine, nu ezitati sa il faceti”! Va multumesc!", a spus Boc,

Primaria detine 160 de locuri in centrele sociale si de urgenta. "Obiectivul nostru este ca toti cei care au o situatie sociala dificila sa nu ramana fara adapost! Ma voi implica in continuare, impreuna cu societatea civila, pentru a oferi conditii de locuire, hrana si igiena pentru Toti cei care sunt fara adapost". 
 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza