News alert Primul maraton de vaccinare din mediul RURAL are loc la Cluj, în weekend!

Primul maraton de vaccinare din mediul RURAL are loc la Cluj, în weekend!

Sâmbătă și duminică, în centrul de vaccinare împotriva coronavirusului din comuna Chinteni, se va desfășura primul maraton de vaccinare organizat în mediul rural la Cluj.

Maratonul vaccinării din Chinteni a primit marți seara aprobarea Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV). Evenimentul va avea loc în perioada 22 -  23 mai, sâmbătă și duminică, de dimineață până la miezul nopții, între orele 8.00 - 24.00, la Centrul de Vaccinare anti-COVID-19 de pe strada Unirii, nr. 206. Vaccinările se fac fără programare, doar cu buletinul. Pe lângă cele două cabinete de vaccinare existente în centru, vor mai fi deschise încă trei pentru serul Pfizer/BioNTech.

"Pe lângă cele două fluxuri de vaccinare preexistente, pentru tipurile de vaccin Moderna și AstraZeneca, vor funcționa încă trei fluxuri cu tipul de vaccin Pfizer. Pentru vaccinare, nu este necesară efectuarea niciunei programări. Acest eveniment a primit aprobarea CNCAV aseară", a transmis miercuri prefectul Clujului, Tasnadi Szilard.

Comenteaza