Program prelungit la vaccinări la Spitalul Militar din Cluj/ Sute de clujeni imunizați în cele două zile de maraton

Program prelungit la vaccinări la Spitalul Militar din Cluj/ Sute de clujeni imunizați în cele două zile de maraton

Începând de miercuri a fost extins programul de funcţionare al centrelor de vaccinare care funcţionează în cele 11 spitale militare din țară, printre care și cel din Cluj-Napoca.

Maratonul organizat cu prilejul Zilei Armatei României s-a desfăşurat în zilele de luni, 25 octombrie, şi marţi, 26 octombrie, în şase spitale militare din ţară, care sunt şi centre regionale de depozitare a vaccinurilor împotriva COVID-19. La Spitalul Clinic Militar de Urgenţă "Dr. Constantin Papilian" din Cluj-Napoca au fost vaccinate 770 de persoane, dintre care 312 cu prima doză, 106 cu doza rapel, 80 cu doză unică şi 272 cu booster.

În centrul de vaccinare de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca a fost extins programul, respectiv de la ora 8,00 până la 20,00, de luni până duminică.

Cei care doresc să se vaccineze se pot programa prin platforma unică ori se pot prezenta, la orice oră, în intervalul de funcţionare, fără o programare prealabilă. Toate persoanele imunizate vor fi înregistrate direct în Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV) şi vor primi adeverinţa de vaccinare, conform procedurilor.

"Datele de contact ale celor 23 de centre de vacinare vor fi disponibile pe pagina de internet a MApN, imediat ce acestea vor fi reactivate în Platforma naţională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19 şi vor fi incluse de direcţiile de sănătate publică, pe raza cărora vor fi arondate, în fluxul de distribuţie a dozelor de vaccin", arată MApN.

Comenteaza