Rafila: „Clujul va fi primul oraș în carantină din cauza Untold”. Replica viceprimarului Tarcea

Rafila: „Clujul va fi primul oraș în carantină din cauza Untold”. Replica viceprimarului Tarcea

Alexandru Rafila a spus despre Cluj-Napoca că va fi primul oraș care va intra în carantină, din cauza festivalului Untold.

„Eu am mai spus: putem fi populari sau impopulari. Cred că prioritatea trebuie să fie funcţionarea şcolilor faţă în faţă, dacă nu vrem să nenorocim această generaţie de copii de tot. Chestiunea asta, că e 6, că e nu ştiu ce (n.r. – incidenţa de la care s-a decis să se facă trecerea la online)… vreau să vă zic un lucru, că domnul Boc este extrem de popular la Cluj. Domnul Boc, datorită faptului că a fost amfitrionul, susţinătorul şi promotorul acestui festival de la Cluj va fi şi cel care va ‘beneficia’ de primul mare oraş din România în carantină – acesta va fi Cluj-Napoca”, a spus Alexandru Rafila, citat de romaniatv.net.

Dan Tarcea a precizat, marți, că la Untold a fost o atmosferă destul de sigură, cu 75% dintre participanți – vaccinați, iar restul – testați. ”S-a mai și purtat mască”, a adăugat viceprimarul, la o emisiune radio locală. Din punctul său de vedere, trendul cazurilor de COVID 19 era oricum în creștere, la fel ca peste tot în Europa.

 

Comenteaza