S-a luptat mult timp cu kilogramele în plus. Acum arată senzațional. Soluția este la îndemâna tuturor!(P)

S-a luptat mult timp cu kilogramele în plus. Acum arată senzațional. Soluția este la îndemâna tuturor!(P)
“Nimeni nu m-a crezut când le-am spus că am slăbit 43 Kg cu banalul ananas. Acum însă, toate prietenele mele mă întreabă de unde pot cumpăra și ele capsulele Ananas Extra Forte!”

Datorită unei noi tehnologii de fabricare, brevetată și exclusivă, capsulele Ananas Extra Forte reprezintă puterea de slăbire din kilograme de ananas. Această tehnica revoluționara permite extragerea din ananas a enzimei care arde grăsimile și concentrarea ei în capsule eficiente.

Această mare concentrație de enzime vă va permite să ardeți grăsimea și să o expulzați din corpul dumneavoastră. Datorită acestei hiper-concentrații, rezultatele sunt foarte rapide (e normal, știind că 2 capsule de Ananas Extra Forte au puterea devoratoare de grăsime a mai multor kilograme de ananas).

Datorită bromelinei (sau bromelaina), uimitoarea enzimă din ananas, cele 2 capsule de Ananas Extra Forte devorează până la 900 g de grăsime (de 900 ori greutatea lor).

Da, este chiar atât de simplu. Ananasul este ceea ce se numește „calorie negativă". De cate ori mâncați, cele 2 capsule vor arde echivalentul a de 900 ori greutatea lor în grăsime.Testele clinice o dovedesc.

Puterea de slăbire a acestor noi capsule a fost testată pe un eșantion de 340 persoane. Rezultatele sunt fără apel, pierderile în greutate au fost de 590-940 g/zi.
Deci, aproape un kilogram zilnic! Iar cele 340 persoane testate au fost alese, tocmai pentru rezistența lor la slăbire.
Încercați Ananas Extra Forte și slăbiți fară să riscați niciun leu dând click aici!

 

Comenteaza