Scandal în școală! O profesoară a fost înregistrată când le spunea elevilor că Ligia Deca este “o imbecilă”, “o analfabetă”

Scandal în școală! O profesoară a fost înregistrată când le spunea elevilor că Ligia Deca este “o imbecilă”, “o analfabetă”

Profesoara ar fi fost înregistrată după finalizarea grevei din învăţământ în timp ce ar fi făcut afirmații denigratoare la adresa ministrului Educației Ligia Deca în fața elevilor.

Incidentul ar fi avut loc în Maramureș, la Colegiul Naţional Pedagogic “Regele Ferdinand” din Sighetu Marmaţiei.

Potrivit News.ro, care citează Ziarul de Maramureş, profesoara Francesa Pok de la Colegiul Naţional Pedagogic “Regele Ferdinand” din Sighetu Marmaţiei ar fi fost înregistrată după finalizarea grevei din învăţământ, în timp ce le spune elevilor: “Potrivit imbecilei de ministră pe care o avem, este imbecilă, este analfabetă ministra pe care o avem. Avem un ministru al Educaţiei care în viaţa ei nu a predat o oră. Şi este ministrul Educaţiei. Mă împuşc”.

Ziarul de Maramureş a mai precizat că părinţii au făcut mai multe plângeri la Inspectoratul Şcolar Judeţean şi la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş în legătură cu comportamentul pe care profesoara Francesa Pok l-ar avea faţă de elevi. 

Şeful IŞJ Maramureş, Mihai Pop, a declarat pentru Ziarul de Maramureş că a cerut să fie luate măsuri în acest caz deoarece problemele cu comportamentul profesoarei respective sunt de cinci ani.

Solicitată să comenteze situaţia, profesoara a afirmat: ”Nu am nimic de declarat. Este o anchetă în derulare”.

Comenteaza