Foto Secția Clinică Neurologie II a fost modernizată

Cu aproape 2000 de pacienți anual, Secția Clinică Neurologie II oferă asistență medicală pentru o paletă largă de afecțiuni neurologice.

Confortul și siguranța pacientului sunt prioritare pentru noi, tocmai de aceea renovarea secției reprezintă un progres semnificativ și, implicit, creșterea calității actului medical.

Prima etapă a procesului de modernizare, constând în reabilitarea și modernizarea etajului I, a fost încheiată. Lucrările continuă cu renovarea și modernizarea parterului clădirii. Valoarea totală a investiției (parter + etaj) se ridică la aproape 2.300.000 lei și presupune amenajarea saloanelor, a grupurilor sanitare și a holurilor, înlocuirea tâmplăriei interioare și exterioare, implementarea sistemului de apelare medicală, înlocuirea instalațiilor termice și electrice și extinderea instalației de oxigen medicinal.

Pe lângă lucrările de modernizare, în acest an, în secție au fost înlocuite toate paturile, saltelele și noptierele.
Lucrările au fost începute în septembrie 2020, cu sprijinul Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca, care a alocat 1.000.000 lei pentru acest proiect. Restul cheltuielilor vor fi suportate din veniturile proprii ale spitalului. În perioada următoare, după finalizarea parterului, vom demara lucrări de reabilitare a parterului Secției Clinice Neurologie I.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza