Foto Clinică de Hematologie pentru transplant medular, inaugurată la Cluj

Clinică de Hematologie pentru transplant medular, inaugurată la Cluj

Clinica de Hematologie pentru transport medular de la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” a fost inaugurată, vineri, la Cluj-Napoca. 

"Am participat astăzi la inaugurarea celei mai noi Clinici de Hematologie din România, la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” din Cluj-Napoca. Această investiție permite de acum realizarea procedurii de transplant medular şi în orașul nostru, extinzând astfel capacitatea de transplant medular la nivel naţional. Cu această ocazie, am transmis conducerii institutului și corpului medical un mesaj de apreciere și mulțumire pentru serviciile pe care le oferă. Eforturile pe care acești oameni le depun merită tot respectul și susținerea noastră. Datorită lor, Clujul este un centru de excelență în medicină", transmite edilul Emil Boc. 

Noua construcţie prevede o structură dispusă pe patru niveluri, care include 56 de paturi pentru servicii medicale acordate în regim de spitalizare continuă şi 7 paturi pentru servicii medicale în regim de spitalizare de zi. Noua clinică de Hematologie va prelua întregul personal medical care funcționează în prezent în Secția de Hematologie a IOCN.

Comenteaza