Suspiciunea de infecție cu CORONAVIRUS. Ce spune ministrul Sănătății despre cazul de la Cluj

Suspiciunea de infecție cu CORONAVIRUS. Ce spune ministrul Sănătății despre cazul de la Cluj

Femeia care a sosit, marţi, pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj, care ar putea fi contaminată cu coronavirusul din China, a fost internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a declarat marţi seara că pacienta de la Cluj nu are coronavirus şi că rezultatele testelor în cazul acesteia sunt pozitive pentru un virus respirator scintiţial.

"Deci nu este coronovirus, pacienta va fi tratată simptomatic şi va se va recupera complet. Este un virus respirator care dă o traheobronşită uşoară şi, în mod normal, cu tratament simptomatic pacienta va evolua foarte bine", a afirmat ministrul, la Digi 24.

O pasageră care a sosit, marţi, pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj era suspectă de faptul că ar putea fi contaminată cu coronavirus şi a fost transportată la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca. Femeia a fost în Asia de Sud-Est şi ar fi intrat în contact cu persoane din China. (VEZI și Cine este pasagerul de pe Aeroportul Cluj suspect de coronavirus)

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza