Breaking news Tătaru, la Cluj: "Am avut o discuție cu medicii despre o reevaluare a tratamentelor și o altă abordare în acest moment pandemic"

Tătaru, la Cluj: "Am avut o discuție cu medicii despre o reevaluare a tratamentelor și o altă abordare în acest moment pandemic"

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a făcut, miercuri, o vizită la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, aflat în linie COVID-19.

Nelu Tătaru a vizitat Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, primul spital din Transilvania care a internat și a tratat pacienți cu COVID-19.

"Am venit și la Cluj, am fost și la Târgu Mureș, voi merge și la Brașov și Sibiu, pentru a evalua capacitatea de răspuns odată cu creșterea numărului de cazuri și pentru a evalua și posibilitatea extinderii numărului de paturi ATI. (...) Revin de fiecare dată cu plăcere aici, la Boli Infecțioase, ei sunt eroii din linia întâi, ei au intrat primii, vor ieșii ultimii din această luptă, am avut o discuție cu personalul medical: necesar, reevaluare la tot ce înseamnă tratame, reevaluare protocoale, necesar de personal, necesar de medicamente, cât și o altă abordare în acest moment pandemic", a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Tătaru spune că, în perioada următoare, se va suplimenta necesarul de materiale și personal în spitalele din Cluj care tratează pacienți diagnosticați cu COVID-19.

"Aici (SCBI - n.red.) am revăzut, avem și cele 17 paturi de la Clujana, 6 sunt operaționale, mergem până la toate cele 17, am văzut necesarul de personal, de materiale și necesarul de dotări și, în perioada următoare, le vom avea suplimentate", a mai spus Tătaru.

Ministrul Nelu Tătaru a fost în vizită și la Spitalul Municipal Clujana, proaspăt intrat în linie COVID.

 

loading...
Comenteaza