Testări GRATUITE, la Cluj, pentru HIV, Sifilis, Hepatită B și C / Cum poți comanda, gratuit, auto-teste

Testări GRATUITE, la Cluj, pentru HIV, Sifilis, Hepatită B și C / Cum poți comanda, gratuit, auto-teste

Timp de trei zile, clujenii se pot testa rapid și gratuit pentru HIV, Sifilis, Hepatită B și C. Mai mult, în această săptămână, oricine poate comanda acasă un auto-test HIV gratuit și un test rapid pentru Hepatită C.

Cu ocazia Săptămânii Internaționale a Testării, Asociația Română Anti-SIDA (ARAS) lansează campania de testare prin care oricine se poate testa gratuit sau poate comanda un auto-test HIV, tot gratuit. Și pentru că protecția rămâne cel mai eficient mod de a preveni HIV, testul va veni însoțit și de prezervative.
 
„Între 20 și 26 noiembrie, comandă gratuit testul HIV, vei trece prin procesul de consiliere online, apoi îți trimitem testul la domiciliu prin curierat rapid”, anunță ARAS.

În cadrul acestei campanii, ARAS își propune să facă testarea cât mai accesibilă și ușoară, astfel persoanele interesate se pot testa fie la centrele sale din București, Cluj, Iași și Timișoara (cu programare, între 20-23 noiembrie), fie își pot comanda testele la domiciliu în întreaga țară (online, între 20-26 noiembrie - detalii AICI). Pe lângă testul HIV, fiecare participant va primi și un test rapid pentru Hepatită C.

Pentru testarea gratuită din centrul ARAS Cluj, Piața Unirii nr. 22, programările se fac la tel. 0751 11 10 17, între orele 17.00-21.00.

Testarea se adresează tuturor persoanelor peste 16 ani indiferent de sex, etnie, religie sau orientare sexuală.

 

Comenteaza