Turda, Gherla și Câmpia Turzii, libere de COVID! Situația la Cluj-Napoca

Turda, Gherla și Câmpia Turzii, libere de COVID! Situația la Cluj-Napoca

Dintre municipiile județului Cluj, doar în Cluj-Napoca și Dej au mai fost înregistrate cazuri de infectare cu noul coronavirus în ultimele două săptămâni.

Incidența infectărilor cu noul coronavirus continuă să scadă în județ, unde în zeci de localități nu s-a mai înregistrat niciun caz de îmbolnăvire în ultimele două săptămâni. Media infectărilor cumulate la 14 zile și raportate la 1.000 de locuitori a coborât marți la 0,06 la mie, iar în 57 din cele 81 de UAT-uri din Cluj au incidența zero.

Municipiile Gherla, Turda și Câmpia Turzii au incidența zero, ceea ce înseamnă că nu au mai raportat niciun caz de infectare în ultimele două săptămâni. Astfel, doar trei dintre orașele Clujului mai au incidența COVID peste zero, municipiile Cluj-Napoca - 0,07 și Dej - 0,08 și orașul Huedin - 0,10. 

În municipiul Cluj-Napoca, în perioada 12 - 25 iunie, au fost înregistrate 22 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar, în același interval, la nivelul întregului județ s-au înregistrat 48 de noi îmbolnăviri.

Doar o comună din județ mai are o rată a infectărilor peste pragul de 1 la mie, Cătina - 1,17 la mie, cu 2 cazuri la 1.706 locuitori, iar în 61 de UAT-uri din cele 81 incidența e zero.

 

 

Comenteaza