Breaking news Un nou record de cazuri zilnice la Cluj și încă trei decese

Un nou record de cazuri zilnice la Cluj și încă trei decese

Numărul infectărilor se menține pe un trend ascendent la Cluj, unde, pentru a doua zi consecutiv, a fost înregistrat un nou record de îmbolnăviri în 24 de ore.

Alte 129 de persoane au fost depistate la Cluj, în ultimele 24 de ore, cu noul coronavirus, acesta fiind un nou record de cazuri depistate într-o singură zi la Cluj, după cel de ieri, când au fost înregistrate 117 - zi în care coeficientul infectărilor a trecut de 1,5/1.000 în Cluj-Napoca. 

De asemenea, încă trei pacienți cu COVID-19 au murit, astfel că numărul total al deceselor a ajuns la 96, dintre care 70 ale unor pacienți din Cluj. Este a treia zi consecutiv cu câte 3 decese înregistrate.

În spitalele clujene dedicate COVID-19 sunt internați 375 de pacienți diagnosticați pozitiv, din care 336 din județul Cluj.

În secțiile de anestezie terapie intensivă (ATI) sunt ocupate 33 de paturi din 35 disponibile. Dintre cei 33 de pacienți de la ATI, 22 provin din județ. 

Până acum 888 de pacienți cu noul coronavirus au fost vindecați și externați din spitalele clujene, dintre care 719 din județul Cluj. 

 

Comenteaza