Valentine's Day. Topul celor mai eficiente alimente afrodisiace

Valentine's Day. Topul celor mai eficiente alimente afrodisiace

Afrodisiacele sunt produse naturale ce trezesc senzualitatea, amplifica erotismul controlat si stimuleaza trairile si realizarea actelor amoroase.

Ciocolata: contine un stimulent numit feniletilamina, care induce o stare de bine si de visare similara celei provocate de endorfine. Cercetatorii cred ca ciocolata contine substante care influenteaza transmiterile neurologice de la nivelul creierului si o substanta similara cu cofeina, numita teomobrina, un excitant al sistemului nervos si un stimulent al miocardului.

Miere: este o sursa de bor, un mineral care ajuta la metabolizarea estrogenului, hormonul direct implicat in fericirea, sanatatea si satisfactia sexuala a femeilor. Studiile arata ca acest mineral poate, de asemenea, sa ridice nivelul de testosteron din sange, hormon responsabil pentru atractia sexuala atat la femei, cat si la barbati.

Stridii: sunt bogate in zinc, mineral necesar pentru sinteza testosteronului. Acest hormon masculin contribuie si la cresterea libidoului la femei.

Ghimbir: radacina de ghimbir poate fi consumata cruda sau ca un condiment pentru diferite fripturi. Stimuleaza circulatia sangelui, contribuind astfel la cresterea apetitului sexual.

Busuioc: se pare ca busuiocul stimuleaza atractia sexuala si fertilitatea. Se crede, de asemenea, ca aceasta planta poate induce starea de buna dispozitie.

Etichete
Comenteaza