Vârfurile cardiologiei clujene, invitate la o conferință internațională

Vârfurile cardiologiei clujene, invitate la o conferință internațională

Cei mai buni medici cardiologi din Cluj-Napoca au fost invitați la o conferință internațională la care au participat specialiști recunoscuți la nivel mondial. 

Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant a sărbătorit în săptămâna 11-16 noiembrie 20 de ani de transplant cardiac la Târgu-Mureș. În 1999 o echipă de medici au efectuat la Târgu-Mureș al doilea transplant cardiac din România, la scurt timp după premiera de la București.

Cu această ocazie s-a organizat conferința internațională ”Bridge over time: 20 years of cardiac transplant in Târgu-Mureș”, având ca invitați dintre cei mai recunoscuți specialiști la nivel mondial în domeniul transplantului
cardiac.

Invitații speciali ai acestui eveniment care se conturează a deveni o marcă în domeniul cardiologiei, cardiologiei intervenționale, chirurgiei cardiovasculare și a secțiilor asociate au venit din centrele de renume și cu
experiență îndelungată în domeniul transplatului cardiac (Budapesta, Zagreb, Minneapolis, Frankfurt), alături de vârfurile cardiologiei din România (București, Timișoara, Cluj, Iași).

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza