Vârfurile cardiologiei clujene, invitate la o conferință internațională

Vârfurile cardiologiei clujene, invitate la o conferință internațională

Cei mai buni medici cardiologi din Cluj-Napoca au fost invitați la o conferință internațională la care au participat specialiști recunoscuți la nivel mondial. 

Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant a sărbătorit în săptămâna 11-16 noiembrie 20 de ani de transplant cardiac la Târgu-Mureș. În 1999 o echipă de medici au efectuat la Târgu-Mureș al doilea transplant cardiac din România, la scurt timp după premiera de la București.

Cu această ocazie s-a organizat conferința internațională ”Bridge over time: 20 years of cardiac transplant in Târgu-Mureș”, având ca invitați dintre cei mai recunoscuți specialiști la nivel mondial în domeniul transplantului
cardiac.

Invitații speciali ai acestui eveniment care se conturează a deveni o marcă în domeniul cardiologiei, cardiologiei intervenționale, chirurgiei cardiovasculare și a secțiilor asociate au venit din centrele de renume și cu
experiență îndelungată în domeniul transplatului cardiac (Budapesta, Zagreb, Minneapolis, Frankfurt), alături de vârfurile cardiologiei din România (București, Timișoara, Cluj, Iași).

Comenteaza