Vicepreşedintele Sanitas Cluj după ce greva din Sănătate a fost suspendată: "totul trebuie să se rezolve, suntem oameni"

Vicepreşedintele Sanitas Cluj după ce greva din Sănătate a fost suspendată:
Vicepreşedintele SANITAS Cluj, Octavian Bota, e împăciuitor după ce sindicaliştii din Sănătate au decis să amâne greva generală de mâine: "totul trebuie să se rezolve, suntem oameni".

"Eu sunt un optimist din fire", spune Bota la Ştirile Realitatea TV Cluj. "Sper să transmit acest optimism şi celor de la Bucureşti, domnului minstru în special. Totul trebuie să se rezolve, suntem oameni. altfel am fi într-un război continuu şi acest lucru nu duce decât la dezbinare şi ură şi la lipsă de comunicare".

Angajaţii din Sănătate au decis azi să suspende greva generală anunţată pentru mâine, după ce ministrul de resort, Eugen Nicolăescu, a promis că va suplimenta fondurile publice din domeniu. Angajaţii din Sănătate solicită ca domeniul să primească în 2014 6% din PIB, salariile să fie mărite, astfel încât medicii să nu mai plece la muncă în străinătate pentru bani mai mulţi, iar schemele de personal să fie complete.

Etichete
Comenteaza