Vine primăvara. Sfaturi pentru o piele sănătoasă

Vine primăvara. Sfaturi pentru o piele sănătoasă

Află care sunt etapele corecte de îngrijire a pielii în sezonul de primăvară şi ce trebuie să faci pentru a avea o piele frumoasă şi sanatoasă.

Începe un tratament de curățare a feței

Zăpada, praful și ploaia pot crea acumulări sezoniere pe fața ta. Este vorba despre celulele moarte ale pielii, resturi de produse de îngrijire și toxine care provin din mediul înconjurător. De aceea, specialiștii recomandă exfolierea tenului în acest sezon nou. O micro-dermabraziune, urmată de o mască hidratantă, te va ajuta să scapi de celulele moarte ale pielii din timpul iernii. Pentru a menține hidratarea și frumusețea pielii, este recomandat să faci acest proces de aproximativ 3 ori pe săptămână.

Aplică loțiuni și creme cu factor de protecție solară

Primăvara este un sezon în care suntem supuși la un risc mare al apariției arsurilor solare și efectelor nocive cauzate de soare. Deși este mai cald afară, s-ar putea să nu îți dai seama de cât de puternice sunt razele UV. Aplică o cremă cu protecție solară în fiecare dimineață și aplic-o din nou înainte de a ieși în aer liber, în timpul zilei.


Nu uita de cremele de ochi

Din cauza faptului că soarele este mai puternic în timpul primăverii, s-ar putea să te chinui să îți ții ochii deschiși. Pentru a combate liniile fine și ridurile care se pot forma în jurul ochilor, folosește o cremă de ochi cu o concentrație mare de antioxidanți și peptide.

Comenteaza