Voucherele de vaccinare au început să fie livrate în centre

Voucherele de vaccinare au început să fie livrate în centre

De voucherele de vaccinare de 100 de lei beneficiază toate persoanele care se vaccinează cu schema completă sau au făcut a doua doză după data de 31 august 2021.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, a anunţat, marţi, că voucherele destinate celor care se vaccinează au început să fie livrate în centre.

“Legat de voucherele pentru cei care se vaccinează cu schema completă în această perioadă, vestea bună este că au început deja să fie livrate, cred că sunt în jur de opt judeţe  care au livrat deja către centre de vaccinare şi astăzi cred că se livrează şi la nivelul municipiului Bucureşti jur de 15.000 de vouchere. În jur de alte 20 de judeţe sunt în curs de livrare a acestor vouchere către centre de vaccinare şi alte 10-12 judeţe vor livra în perioada imediat următoare. Deci, e un proces în desfăşurare”, a declarat, marți, Andrei Baciu, potrivit News.ro.
 
Secretarul de stat a precizat că primesc vouchere toate persoanele care se vaccinează cu schema completă sau cele care au făcut a doua doză după data de 31 august, atunci când a apărut OUG care reglementează acest lucru. Persoanele care pot beneficia de aceste vouchere şi s-au vaccinat deja pot merge în centrele unde s-au vaccinat pentru a le ridica. Ei vor primi câte 5 vouchere în valoare de 20 de lei fiecare.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza