Vrei să știi unde poți face analize medicale gratuite? Harta interactivă care îți arată în timp real unde sunt fonduri

Vrei să știi unde poți face analize medicale gratuite? Harta interactivă care îți arată în timp real unde sunt fonduri

Clujenii pot afla în timp real unde sunt fonduri disponibile pentru analize de laborator și investigații medicale gratuite accesând noua platformă creată de programatorii care au dezvoltat harta Vaccin.live.

Astfel, persoanele interesate pot identifica, cu ajutorul hărții interactive dezvoltate de programatorii sibieni, unitățile medicale/laboratoarele care au fonduri disponibile. Datele sunt preluate exact așa cum sunt ele disponibile pe platforma CNAS în momentul preluarii, precizează dezvoltatorii ANALIZE.LIVE, iar eventuale erori sau omiteri privind realitatea datelor revine exclusiv platformei de raportare CNAS, transmit creatorii platformei.

Accesând ANALIZE.LIVE se poate vizualiza în primul rând dacă sunt fonduri disponibile in unitățile medicale din județul de interes, iar în cazul în care nu sunt fonduri disponibile, se poate crea o alertă pentru notificare prin E-mail si opțional prin SMS atunci când sunt suplimentate fonduri pentru unitatea medicala de interes.

Sistemul prin care prezintă aceste date pe harta României este ușor de utilizat - persoana interesată poate identifica cu ușurință unitățile medicale care au fonduri disponibile în momentul afișării, iar în cazul în care nu sunt fonduri disponibile, se poate crea o alertă pentru notificare prin E-mail si opțional prin SMS atunci când sunt suplimentate fonduri pentru unitatea medicala de interes.

Reamintim că, începând cu data de 1 decembrie 2020, asigurații pot beneficia de analize de laborator și investigații medicale paraclinice pe întreg teritoriul României, fără a mai condiționa acordarea acestor servicii doar de către furnizorii de servicii medicale paraclinice care se află în relație contractuală cu aceeași casă de asigurări de sănătate  cu care se află în contract și medicul care a emis biletul de trimitere. Astfel, în baza unui bilet de trimitere eliberat de medici aflați în relație contractuală cu oricare dintre casele de asigurări de sănătate, asiguratul poate beneficia de investigații paraclinice  la orice furnizor din țară.

"Echipa depune eforturi considerabile pentru a asigura în permanență funcționarea platformei https://analize.live și pentru a oferi date actualizate și relevante. Acest serviciu este oferit gratuit. Toate costurile pe care le avem sunt suportate prin donații de la utilizatori", transmite echipa analize.live.

Comenteaza