Foto Zonă de spitalizări de zi, renovată la Secția Clinică Obstetrică-Ginecologie ,,Dominic Stanca” Cluj

Secția Clinică Obstetrică-Ginecologie ,,Dominic Stanca” a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca are acum o zonă de spitalizări de zi renovată, funcțională, care va veni în ajutorul femeilor și a mamelor care se confruntă cu diferite afecțiuni ginecologice sau obstetricale.

Spitalizarea de zi asigură asistență medicală de specialitate, analize amănunțite, consultații ginecologice și obstetricale, proceduri minim-invazive sau invazive, pe durata unei internări de maxim 12 ore. Spațiul anterior dezafectat a fost amenajat și transformat în zonă de spitalizări de zi.

''Pentru ca acest spațiu să fie funcțional și să îndeplinească toate cerințele și nevoile medicilor și pacientelor, renovarea ei a presupus un proces îndelungat, care a implicat renovarea acoperișului, desfacerea și înlocuirea cărămizii existente, refacerea și schimbarea instalațiilor electrice și sanitare, urmând ca spațiul să fie apoi finisat și vopsit. Tinerii Clubului Rotaract SAMVS Cluj-Napoca nu s-au oprit aici și au continuat investiția prin furnizarea aparaturii medicale necesare funcționării'', transmit reprezentanții instituției. 

Cu ocazia finalizării lucrărilor de reamenajare, Dan Mihu, șeful Clinicii Dominic Stanca a adunat împreună membrii echipei care a efectuat lucrările, sponsori, personalul secției, reprezentanții administrației publice locale și ai conducerii spitalului. Nu a uitat de cei care și-au legat definitiv numele de această clinică, printre care și descendenți ai ilustrului medic Dominic Stanca.

Comenteaza