Tragedie într-o familie din Ardeal. Fetiță de cinci ani, în stare gravă după a fost spălată pe cap cu șampon de oi

Tragedie într-o familie din Ardeal. Fetiță de cinci ani, în stare gravă după a fost spălată pe cap cu șampon de oi

O fetiţă de cinci ani din Satu Mare este în stare gravă după ce a fost spălată pe cap cu şampon de oi. De asemenea, mama, bunica şi sora au ajuns la spital din acelaşi motiv.

O familie din Satu Mare formată din mama, două fiice și bunică au ajuns la spital după ce s-au spălat pe cap cu un șampon pentru oi.

Incidentul a avut loc săptămâna trevută, în localitatea Ardud din judeţul Satu Mare. Fetița în vârstă de cinci ani se află în stare gravă la spital.

„Dintre cele patru persoane din aceeași familie, internate sâmbătă, 02.03.2024 pe secția Terapie Intensivă intoxicate cu substanțe organofosforice, bunica, mama și fetița în vârstă de 2 ani sunt stabile, cu o evoluție favorabilă a stării de sănătate și urmează să fie transferate în decurs de 24-48 ore pe altă secție pentru continuarea tratamentului și supraveghere. Fetița în vârstă de 5 ani este în continuare intubată și necesită continuarea tratamentului specific în Terapie intensivă.”, transmite Spitalul Județean prin purtătorul de cuvânt, scrie obiectiv-sm.ro.

Poliţiştii au deschis un dosar în acest caz, iar cele două femei sunt cercetate pentru vătămare corporală din culpă.

Comenteaza