Se deschide un sediu secundar pentru permise și înmatriculări auto la Cluj

Se deschide un sediu secundar pentru permise și înmatriculări auto la Cluj

Serviciul județean pentru permise de conducere și înmatricularea vehiculelor va avea un sediu secundar, începând cu 22 septembrie 2020.

Ministerul de Interne anunţă 26 de noi de sedii secundare de înmatriculare şi permise de conducere şi în alte localităţi, pe lângă cele existente în muncipiile reşedinţă de judeţ. Noile structuri vor fi deschise începând cu 22 septembrie, iar, în zilele de marți și joi, se vor prelua documentele necesare înmatriculării vehiculelor și eliberării plăcuțelor cu numerele de înmatriculare, astfel că oameniii nu vor mai fi nevoiți să meargă până în municipiile reşedinţă de judeţ.

Un astfel de punct de lucru se va operaționaliza, în județul Cluj, la Câmpia Turzii, în spațiul destinat activității cu publicul, pus la dispoziție și amenajat în sediul Poliției Municipale.

"Astfel de măsuri de descentralizare au ca scop facilitarea accesului cetățenilor la servicii publice comunitare, altele decât cele existente la nivelul municipiului Cluj-Napoca, generând totodată decongestionarea acestor servicii județene și evitarea aglomerărilor de persoane", transmite Prefectura Cluj.

Comenteaza