Video Se lucrează fără oprire! VIDEO spectaculos de pe șantierul Drumului expres Tureni - Autostrada Transilvania

Se lucrează fără oprire! VIDEO spectaculos de pe șantierul Drumului expres Tureni - Autostrada Transilvania
| Foto: captură video

Se lucrează de zor pe șantierul drumului expres care va lega Autostrada Transilvania (A3) de DN1 în zona localității Tureni din județul Cluj.

Cristian Marius Man este cel care a filmat șantierul cu ajutorul unei drone și a postat VIDEO-ul pe Youtube.

Chiar dacă filmarea este făcută sâmbătă, 10 februarie 2024, se pare că muncitorii și utilajele lucrează la foc automat, la fel ca în timpul săptămânii.

Contractul pentru DEx 4, șoseaua de 5 km dintre Tureni și Autostrada Transilvania, care se ridică la 562 de milioane de lei, fără TVA, a fost câștigat de asocierea Dimex-2000 Company (Leader), Obras Publicas Y Ragadios, OPR Asfalt, Autotehnorom, Con-A Operations.

Drumul va include 7 poduri și viaducte, din care cel mai lung va fi cel de la kilometrul 4, peste Valea Racilor, un viaduct cu 6 deschideri și o lungime totală de 258 de metri, din care tablierul are 246 metri.

Alți 10 kilometri reprezintă lungimea bretelelor de la nodurile A3 și DN 1 (bretelele vor avea două benzi). Profilul este de drum expres cu o lățime a benzii de circulație de 3,5 metri, un acostament lat de 2,25 metri și spațiu median de 3 metri lățime unde se montează separatoarele de sens. A doua structură ca lungime este un pasaj peste Drumul Județean 103 Z, pod de încrucișare cu o lungime de 158 metri.

Comenteaza