Amenzi cu sutele pe șoselele din Cluj în minivacanța de 1 Decembrie! Peste 100 de șoferi au rămas fără permis

Amenzi cu sutele pe șoselele din Cluj în minivacanța de 1 Decembrie! Peste 100 de șoferi au rămas fără permis

Polițiștii rutieri au dat peste 550 de amenzi în urma controalelor desfășurate pe şoselele din Cluj în minivacanța de Sf. Andrei și 1 Decembrie.

Peste 550 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate participanților la trafic, pentru nerespectarea legislației rutiere, în perioada minivacanței de 1 Decembrie.

Polițiștii rutieri au acționat la nivelul întregului județ, fiind reținute în total 105 permise de conducere, 82 dintre acestea pentru viteză excesivă.

"În perioada 30 noiembrie - 4 decembrie 2022, polițiștii clujeni, sub coordonarea Serviciului Rutier au acționat la nivelul întregului județ,  pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, creșterea gradului de disciplină rutieră și depistarea participanților la trafic care se află sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate 553 de sancţiuni contravenţionale.

Din totalul acestora, 252 au reprezentat depășirea limitei legale de viteză, context în care au fost reținute 82 de permise de conducere.

De asemenea, au fost reţinute 27 de certificate de înmatriculare și depistate 4 infracțiuni flagrante contra siguranței circulației pe drumurile publice", informează IPJ Cluj.

Comenteaza