Atenție când cumpărați bilete pentru UNTOLD! Zeci de persoane au fost păcălite cu falsuri

Atenție când cumpărați bilete pentru UNTOLD! Zeci de persoane au fost păcălite cu falsuri

Polițiștii clujeni îi îndeamnă pe cei care vor să cumpere bilete la Untold să le achiziționeze de pe platformele oficiale sau de la persoane de încredere.

Poliția a emis un set de sfaturi pentru a evita înșelăciunile cu bilete Untold. Având în vedere că mai sunt două zile până la deschiderea festivalului, iar evenimentul este sold-out, goana după bilete este tot mai intensă, fapt care este speculat de infractori, care încearcă să vândă bilete false pe diferite site-uri de anunțuri și rețele sociale.

În acest context, Poliția Cluj recomandă achiziționarea biletelor de acces la festivaluri de pe platformele oficiale sau de la persoane de încredere.

"Festivalurile sunt pentru unele persoane un pretext pentru a face victime în mediul online.

Fie că vând bilete false, fie că fac doar promisiuni, aceștia reușesc, din păcate, să păcălească zeci de oameni care doresc să își cumpere bilete la aceste evenimente.

- Atunci când efectuați plăți online, asigurați-vă că sunteți pe un site securizat și de încredere;

- Nu urmați link-uri suspicioase sau platforme unde există riscul ca biletele să fie false;

- Fiți atenți la prețurile nerealiste sau ofertele prea bune pentru a fi adevărate.

În concluzie, mulți cumpărători rămân însă doar cu promisiunea că vor primi biletele, asta după ce au plătit deja banii pentru ele.

Cand sunteți victima unei înșelăciuni sau aveți bănuieli că cineva încearcă să vă însele, nu ezitați să solicitați sprijinul poliției!", transmite IPJ Cluj

Comenteaza