Foto Bătrân lăsat singur în spital. Asistent SMURD: „De 23 de zile nu vine nimeni la acest pacient... doar un porumbel la două zile”

Bătrân lăsat singur în spital. Asistent SMURD: „De 23 de zile nu vine nimeni la acest pacient... doar un porumbel la două zile”
| Foto: Facebook - Mihai Eduard Alin

Realitatea se confirmă a fi cruntă în spitalele din România în special pentru vârstini, care sunt abandonați de către apropiații care nu-i vizitează cu zilele.

Un asistent SMURD a dezvăluit o poveste emoționantă pentru un bărân. Pacientul este internat de aproximativ o lună, însă niciun om nu a cutezat să-l viziteze pe acesta, nici măcar aparținătorii. Totuși a exista un vizitator mai puțin obișnuit, care venea la bolnav tot la două zile.

Asistenta care a făcut această fotografie a distribuit-o cu următoarea notă: Au trecut 23 de zile de când acest pacient a venit la spital și nimeni din familia lui nu a venit să-l viziteze în aceste 23 de zile. Dar există un porumbel care vine la culcare la fiecare două zile, stă acolo o vreme, apoi zboară departe. Apoi am aflat că acest pacient al nostru stătea pe o bancă în parc lângă spital și hrănea porumbeii acolo în fiecare zi. Asta trebuie să fie încă o dovadă că animalele au o inimă mai bună decât unii oameni... - Mihai Eduard Alin, voluntar IGSU, într-o postare pe Facebook.

Mai trist este faptul că tânărul cu postarea are dreptate. Oamenii sunt adesea mai răi și mai neînsuflețiți decât animalele. Porumbelul acesta nu a uitat cine i-a dat ceva de mâncare, spre deosebire, poate chiar de eventualii copii ai bărbatului.

Voluntarul SMURD face apel la bunătate din partea noastră, mai ales când semenii noștri sunt la ananghie și au cea mai mare nevoie de ajutor din partea noastră.

Comenteaza