"Cine are idee cum se poate face să mobilizăm Supercom să-şi facă job-ul?"

"Cine are idee cum se poate face să mobilizăm Supercom să-şi facă job-ul?"

Continuă sesizările clujenilor pe toate mijloacele de comunicare în masă cu privire la furnizorul de servicii de salubritate Supercom. Oamenii ameninţă că vor pune gunoaiele în mijlocul drumului dacă nu vine nimeni să le ridice. 

Clujenii se plâng că gunoaiele nu se ridică nici la Floreşti. Pe grupul de Facebook Trăiesc în Floreşti - Cluj, oamenii se întreabă ce e de făcut cu noul furnizor de servicii de salubritate Supercom şi dacă ar trebui să le arunce în drum ca să intervină cineva mai repede. 

"Bună ziua, cine are idee cum se poate face să-i mobilizam pe Supercom să-si facă job-ul? Că deja sunt restanţi cu 2 ridicări de reciclabile (în cazul meu, cf. program, vineri si sambata). Din perspectiva contractuală, suntem cam fiecare pe cont propriu? (...)", scrie un proaspăt client din Floreşti al firmei Supercom.

Postarea a adunat şi alte comentarii cu problemele legate de serviciile de salubritate care le dau de furcă mai nou clujenilor: 
"Azi pe Uruşagului au ridicat gunoiul menajer şi reciclabilele împreună."
"Şi-aşa plătim mult pe ele, îşi permit să fie ineficienţi"
"De aia mă întrebam. De cântărit ei nu cântăresc, toate le iau împreună… Sunt curioasă cum o să calculeze ei." 
"Nu au lăst saci la schimb"
"La semnarea contractului nu se lăudau că o să ne dea tomberoane? Erau pe bani?"
"Chiar ati crezut in minuni ? gunoiul a fost ridicat tot miercurea... si la gramada"
"Sincer nu stiu de ce avem asteptari de la aceasta companie. Sunt curios ce tehnologie cu cipuri si cantarit pubele vor folosii cata vreme atunci cand am semnat contractul la sediul lor nu exista nici macar un amarat de calculator", scriu clujenii din Floreşti.

Cei exasperaţi că au  rămas cu gunoaiele la poartă spun că "o variantă ar fi să le ducem direct pe E60", însă se pare că un telefon rezolvă multe. "Eu am sunat la primărie la cei de la mediu și am făcut o sesizare telefonică și în câteva ore l-au ridicat", a adăugat un clujean mai hotărât. 

Supercom va ridica gunoaiele clujenilor în următorii 10 ani. Au intrat în oraș în 27 ianuarie 2023, însă sesizările clujenilor curg pe toate mijloacele de comunicare în masă. Primarul Emil Boc a declarat săptămâna trecută că firma se află în perioada de grație, dar avertizează cu sancțiuni. 

"Aștept seriozitate și profesionalism din partea operatorului. Aștept un parteneriat corect între operator și fiecare primărie în parte. Aștept să înțeleagă că județul Cluj trebuie să rămână un model pentru calitatea vietii și trebuie să trateze în mod egal cetățenii atât din mediul rural, cât și din mediul urban”, a transmis președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe în data de 26 ianuarie, prezent fiind la prezentarea flotei de utilaje Supercom.

Citeşte şi: Clujul, o pălărie prea mare pentru Supercom? Gunoaie neridicate de câteva zile

Comenteaza