Hoț prins după ce a revenit să fure dintr-un magazin din Cluj. A pus la pământ un agent de securitate și a încercat să fugă

Hoț prins după ce a revenit să fure dintr-un magazin din Cluj. A pus la pământ un agent de securitate și a încercat să fugă
| Foto: Arhiva

Un clujean a ajuns în arest la domiciliu după un furt și o tentativă de furt din același magazin, unde a agresat și un agent de securitate.

Clujeanul a fost prins de polițiști după ce a revenit după o săptămână la un magazin din Cluj-Napoca pentru o nouă spargere, după ce inițial a reușit să sustragă din același loc o mașină de găurit de 600 de lei. La cea de-a doua încercare de furt, bărbatul a fost surprins de doi agenți de pază. 

"La data de 6 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Biroul de Investigații Criminale au reținut un bărbat de 38 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și  furt.

Prezentat instanței, față de acesta a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

În fapt, la data de 24 octombrie a.c., cel în cauză ar fi sustras din interiorul unei societăți comerciale din municipiul Cluj-Napoca, o unealtă electrică (autofiletantă) în valoare de circa 600 de lei.

Ulterior, la data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 12.40, acesta s-ar fi întors în magazinul respectiv, de unde ar fi încercat să sustragă același tip de produs, dar și alte accesorii, toate în valoare de aproximativ 1.000 de lei, însă la ieșirea din societatea comercială, ar fi fost oprit de agenții de pază.

La acel moment, ar fi încercat să se sustragă, abandonând produsele, iar pentru a-și asigura scăparea, bărbatul i-ar fi provocat căderea la sol unui agent de securitate, rezultând rănirea acestuia", au precizat polițiștii.

În urma verificărilor demarate, polițiștii l-au identificat pe acesta, iar la data de 6 decembrie, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției orașului Huedin, bărbatul a fost depistat, fiind dispusă reținerea lui pentru 24 de ore.

Ulterior, a fost arestat la domiciliu. În cauză sunt continuate cercetările de către polițiști, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și furt.

Comenteaza