"Salut vecine! Mă bucur că ţi-ai renovat apartamentul"

"Salut vecine! Mă bucur că ţi-ai renovat apartamentul"
| Foto: Facebook Traiesc in Floresti - Cluj

E frumos un refresh de interior, atâta timp cât ştim ce să facem cu ce rămâne pentru exterior. Adică cu gunoaiele sau lucrurile de care nu mai avem nevoie. În Floreşti se repetă povestea cu gunoiul în drum.

"Salut vecine! Mă bucur că ţi-ai renovat apartamentul. Ai lăsat foarte frumos aici. Oare câte luni stăm cu ele aşa?", a scris un floreştean pe grupul de Facebook al comunei Trăiesc în Floreşti Cluj, alături de imaginea cu gunoaiele lăsate de cineva lângă pubele. 

Frigiderele nu au ce căuta la pubelă, atâta timp cât există centre de deşeuri, care mai vin şi gratis la domiciliu pentru a căra ce nouă nu ne mai trebuie. Cel puţin pentru electrocasnice... 

Se văd şi la pubelă saci plini cu te miri ce şi multe cutii de carton în care probabil au fost livrate prosuse noi în casa "vecinului" care are mari dileme cu privire la ce are de făcut cu lucrurile vechi.

"Sună la locală dacă știi despre cine îi vb și o să și-l ducă după aia, altfel nu ne civilizam în veci", spun floreştenii supăraţi, însă alţii scriu că nu mai au unde să debaraseze deşeurile după renovare. "Nu aplaud astfel de gesturi, dar efectiv nu ai unde debarasa deseurile în urma renovarii. Centrul de colectare era foarte util, dar ca de obicei tot ce e util se închide!!".

Comenteaza