Tânărul din Cluj-Napoca, dispărut într-o pădure din Bistriţa, a fost găsit mort

Tânărul de 29 de ani din Cluj-Napoca, dat dispărut miercuri, a fost găsit decedat. Căutările bărbatului au început după ce acesta a plecat la plimbare cu câinele, iar patrupedul s-a întors singur.

Tânărul din Cluj, căutat încă de aseară de poliţişti, jandarmi, pompieri, salvamontişti şi voluntari într-o pădure din judeţul Bistriţa-Năsăud, unde plecase la plimbare cu câinele, a fost găsit, astăzi, spânzurat în zona Valea Măgherușului.

”Din nefericire, acesta era decedat, fiind găsit spânzurat, într-o pădure de pe Valea Măgheruşului”, au transmis polițiștii IPJ Bistrița-Năsăud.

Tânărul de 29 de ani, Răzvan Robert Roba, din Cluj-Napoca, se afla la casa de vacanță a familiei, în Sigmir, iar ieri după-masă a ieșit la plimbare cu câine în pădurea din apropiere.

După o vreme câinele s-a reîntors acasă, însă nu și tânărul, ceea ce i-a alarmat pe cei din familie, care au anunțat dispariția la 112.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza