Tupeu și inconștiență pe străzile din Cluj-Napoca! Bărbat ARESTAT după ce a fost prins conducând băut de două ori în trei zile

Tupeu și inconștiență pe străzile din Cluj-Napoca! Bărbat ARESTAT după ce a fost prins conducând băut de două ori în trei zile

Un clujean a fost prins de polițiști conducând băut și fără permis, asta după ce cu doar două zile înainte l-au depistat la volan sub influența alcoolului.

Polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au dispus, vineri, 9 decembrie, reținerea un bărbat de 30 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Cluj, joi 8 decembrie, în jurul orei 18.50, bărbatul fost oprit pentru control, de polițiștii Secției 7 Poliție Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Calea Dezmirului.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule, neprezentând niciunul dintre documentele solicitate de polițiști.

De asemenea, la locul depistării cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, emanând halenă alcoolice.

Rezultatul testării a indicat concentrația de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior la o unitate medicală fiindu-i recoltate probe biologice atât pentru stabilirea alcoolemiei, cât și a eventualei prezențe a substanțelor interzise.

Cel în cauză nu se afla însă la prima încălcare a prevederilor legale.

Conform polițiștilor clujeni, la data de 6 decembrie, în jurul orei 23.40, bărbatul de 30 de ani a fost depistat de polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene, circulând cu autoturismul pe strada Traian Vuia, din municipiul Cluj-Napoca, sub influența alcoolului.

Fiind testat cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat concentrația de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind demarate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Cercetările în cauză au fost continuate de polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca, iar în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Ulterior, a fost prezentat instanței de judecată, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Comenteaza