Hănescu a făcut schimb de mingi cu 170 de copii clujeni

Hănescu a făcut schimb de mingi cu 170 de copii clujeni
În cadrul celei de-a patra etape a campaniei intitulate "Orice campion are un început", desfăşurată la începutul săptămânii la Cluj, apreciatul tenismen Victor Hănescu a făcut fericiţi 170 de copii care au avut ocazia să facă schimb de mingi cu acesta.

 

La eveniment au participat 200 de copii însoţiţi de părinţi, iar 170 dintre micuţii pasionaţi de sportul alb au putut face schimb de mingi cu renumitul tenismen român. De asemenea, copiii au primit,din partea acestuia mingi, rachete performante, tricouri, șepci şi articole sportive.

Pe tot parcursul evenimentului, Hănescu a urmărit îndeaproape evoluţia micuţilor şi a promis că se va ocupa de câţiva dintre copiii participanţi, care au arătat că au o înclinaţie aparte spre acest sport.

„Am petrecut o zi frumoasă la Cluj-Napoca în mijlocul a peste 200 de copii pasionați de tenis. Obiectivul meu a fost îndeplinit. Am văzut foarte mulți copii fericiți să afle din secretele tenisului. Micuții au primit echipamente profesioniste de joc.

Am văzut câțiva copii foarte talentați și mi-am dat seama că nivelul de joc aici la Winners Tenis Club este unul foarte ridicat. Sunt încântat de condițiile pe care le-am găsit la această bază sportivă și cred că micuții au posibilitatea să fie următorii urmași ai lui Ilie Năstase și ai mei", a declarat Hănescu.

De asemenea, partcipanţii au avut ocazia să se fotografieze alături de sportiv şi să-i ia autograful.

Campania "Orice campion are un început" se află la cea de-a doua ediţie. Aceasta a fost iniţiată de Hănescu din dorinţa de a promova tenisul în rândul copiilor din toată ţara, iar evenimentul de la Cluj a avut loc la baza sportivă Winners Tennis Club, situată în Parcul Rozelor.

Comenteaza