Anchetă: Pariuri suspecte pe meciul "U" - Caransebeş, 4-0

Anchetă: Pariuri suspecte pe meciul
Partida dintre Universitatea Cluj şi FC Caransebeş, disputată sâmbătă pe Cluj Arena şi câştigată de "Şepcile roşii" cu 4-0, a intrat în vizorul autorităţilor şi al Federaţiei Române de Fotbal pentru o serie de pariuri suspecte.

Clubul FC Caransebeş, din liga secundă, se află sub monitorizarea severă a autorităților și a FRF, pe partea de pariuri. Potrivit unei anchete publicate de Gazeta Sporturilor, una dintre partidele suspecte este chiar cea cu "U" Cluj, din 31 octombrie 2015.

"Oficiali din industria de pariuri au confirmat pentru GSP că întîlnirea de pe Someș a fost blocată la multe companii din cauza unui val de pariuri suspecte pe număr de goluri pînă la pauză, dar și per total", scriu jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor.

"Studenţii" conduceau la pauză cu 3-0, iar după 90 de minute partida s-a încheiat cu scorul de 4-0.

GSP precizează că un moment ciudat, care ar demonstra implicarea celor de la Caransebeș, s-ar fi petrecut înaintea jocului cu "U".

"Un om din staff-ul tehnic (al FC Caransebeş - n.n.) și-a trimis un cunoscut să mizeze 1.000 de lei la o casă de pariuri pe handicap minus 1", a declarat pentru GSP un apropiat al celor din Caransebeş.

Handicap minus 1 înseamnă o victorie la cel puţin două goluri diferență pentru "U", miză care s-a adeverit la final, când clujenii au câştigat la 4 goluri diferenţă.

Comenteaza