Scandal la „U". Fanii au oprit un meci amical

Scandal la „U
Suporterii Universităţii Cluj au intrat pe terenul de joc miercuri, la meciul amical cu Unirea Jucu.

Fanii lui "U" Cluj au intrat pe teren și au oprit meciul cu Unirea Jucu, de miercuri, scrie ştiridesport.ro. Suporterii au aruncat cu petarde, au intrat cu forța pe gazon și s-au dus direct la antrenorul Mihai Teja, ca să-i ceară socoteală, după ce jucătorii care au boicotat partida cu Sănătatea Cluj de sâmbătă nu au fost reprimiţi în lot. Teja a explicat că decizia a fost luată de şefii clubului „de la Bucureşti".

"Cum îşi permit cei de la Bucureşti să-şi bată joc de copiii noştri! Vă rog să o sunaţi pe doamna Marieta de faţă cu noi, să ne explice de ce nu sunt plătiţi copiii. Aţi încercat să le luaţi apărarea?" i-au spus fanii lui Teja, citaţi de ştiridesport.ro.

"Ştiţi foarte bine că nu sunt bani. Credeţi că-mi convine să am la antrenamente 5 sau 10 oameni? Dacă ar fi după mine, i-aş reprimi. Decizia a fost a conducerii. Am încercat să vorbesc şi aseară cu doamna. Ni s-a spus că vom primi un răspuns într-o zi, două", le-a răspuns Mihai Teja suporterilor, care s-au retras în tribune şi au permis reluarea jocului.

Fanii i-au spus lui Teja că acesta e doar primul pas şi că vor opri antrenamentele dacă titularii nu vor fi reprimiţi la echipă. Până la urmă, meciul cu Unirea Jucu a continuat şi a fost pierdut de Universitatea, 0-4. „U" a jucat cu o formulă improvizată: Rareş Pop (junior) - Ciupe, Berci, Morar (junior), Hâmpea - Stanciu (în probe, de la FC Zalău), Alexandru Dan (în probe) - Y. Agro (francez, în probe), Moruţan (junior), N. Janos (junior) - Lemnaru.

Detalii pe ştiridesport.ro.

Comenteaza