Acces liber în Sala Polivalentă la antrenamentele echipei României

Acces liber în Sala Polivalentă la antrenamentele echipei României
Clujenii care doresc să asiste la antrenamentele jucătoarelor de tenis incluse în lotul României pentru partida de Fed Cup cu Cehia o pot face în mod gratuit.

"Vino să vezi antrenamentele fetelor noastre! Simona Halep, Monica Niculescu, Andreea Mitu și Raluca Olaru sunt la Cluj și se antrenează împreună cu Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei României. Ajunsă prima în Ardeal, pentru meciul România - Cehia, Simona s-a și apucat de antrenamente, așa cum, de altfel, a și scris pe Facebook: <Let's start!>", se arată într-un anunţ postat pe pagina de Facebook a primarului municipiului, Emil Boc.

Astfel, clujenii sunt invitați să fie alături de echipa României la antrenamentele care au loc zilnic, începând cu ora 10:00, la Sala Polivalentă.

Partida dintre România şi Cehia, din primul tur al Grupei Mondiale, va avea loc în acest weekend, pe 6 și 7 februarie.

Lotul României este format din Monica Niculescu (40 WTA), Simona Halep (locul 3 WTA), Andreea Mitu (96 WTA) şi Raluca Olaru (locul 49 WTA la dublu). Căpitanul nejucător al echipei, Alina Tecşor, o convocase iniţial şi pe Irina Begu (31 WTA), dar aceasta a anunţat joi că nu va participa, din cauza unei accidentări la genunchi.

 

Comenteaza