53 de echipaje, înscrise la Transilvania Rally 2016

53 de echipaje, înscrise la Transilvania Rally 2016
Cea de-a şasea etapă a Campionatul Național de Raliuri (CNR) – Dunlop, Transilvania Rally, va lua startul în această săptămână la Cluj.

"Pentru noi, Transilvania Rally powered by Banca Transilvania este o provocare de fiecare dată. Înainte de a începe pregătirile pentru acest eveniment ne-am pus întrebarea dacă putem lăsa Clujul fără raliu și dacă putem lăsa lumea automobilistică fără Cluj. Răspunsul a fost firesc, nu! Clujul merită o etapă de CNR și de la an la an, ne dorim tot mai mult să introducem Clujul pe harta europeană a raliuri lor", a spus pilotul Marco Tempestini.

Raliul este constituit dintr-un total de 378,5 km din care 106,9 km grupați în opt probe  speciale și două probe superspeciale: Cluj-Napoca de vineri, 22 iulie, de la ora 20:30, din Piața Unirii, și Polus Center, din parcarea centrului comercial cu același nume, de sâmbătă, 23 iulie, ora 16:09.

Competiția se anunță foarte interesantă din punct de vedere sportiv, pe lista de înscrieri aflându-se, la închidere, 53 de echipaje dintre care 37 în CNRD, cu multe surprize și 16 echipaje în CNR2 (Rally 2).

Startul oficial se va da joi, de la 20:00, în Piața Unirii, și va fi precedat, de la ora 16:30, de Transilvania Rally Kids - eveniment conex cu activități dedicate copiilor și părinților lor realizat cu sprijinul autorităților locale și al partenerilor raliului (desene pe asfalt, mascote și baloane, face painting, jocuri și concursuri distractive premiate cu înghețată, autografe, fotografii cu sportivii și cu mașinile de competiție), eveniment care va continua în Piața Unirii și vineri, de la 16:30.

Comenteaza