ROMÂNIA - MUNTENEGRU. Săpunaru: "Fiecare meci din aceste preliminarii va fi ca o finală pentru noi"

ROMÂNIA - MUNTENEGRU. Săpunaru:
Fundașul de 32 ani nu se gândește la postul de căpitan, cu toate că este unul din cei mai vechiculați jucători pentru această numire.

"Oricine va purta banderola, trebuie să se simtă onorat că joacă pentru cei 20 milioane de suporteri şi nu cred că poate exista ceva mai frumos de atât. Nu mă gândesc la postul de căpitan, domnul Christoph Daum va lua această decizie. Oricine va fi ales, o să beneficieze de sprijinul celorlalţi jucători.

Domnul Daum are un stil diferit, la care noi încercăm să ne adaptăm. Orice antrenor are plusuri şi minusuri, dar nu ţine de competenţa mea să fac aceste evaluări. Tot ce ne dorim acum e să începem bine şi să facem un prim pas spre calificarea la Campionatul Mondial din 2018.

Absenţele lui Toșca, Chiricheş şi Tătăruşanu sunt importante, dar noi vom încerca să-i suplinim cât mai bine. Jucăm pentru România şi e datoria noastră să-i facem fericiţi pe suporteri. Îmi doresc că fanii clujeni să fie aşa cum au fost şi la meciul cu Spania. Atunci au fost alături de noi şi asta s-a văzut pe teren".

Partida României cu Muntenegru se va disputa, duminică, 4 septembrie, de la ora 21:45, pe Cluj Arena. Meciul de debut al selecționatei lui Daum din preliminariile Campionatului Mondial din 2018 poate fi urmărit în direct și pe TVR.

Comenteaza