Deac, anunț privind viitorul la CFR. ”Nu e nimic adevărat”

Deac, anunț privind viitorul la CFR. ”Nu e nimic adevărat”
Curtat de mai multe săptămâni de FCSB, Ciprian Deac (31 ani) a făcut un nou anunț privind viitorul său la CFR Cluj.

Mijlocașul "feroviarilor" a negat zvonurile conform cărora ar fi semnat o nouă înțelegere cu echipa din Gruia, dând însă de înțeles că acest lucru s-ar putea întâmpla în perioada următoare. "Nu e nimic adevărat. Vom şti doar la vară", a spus Deac în ProSport.

Miercuri, după eșecul cu Dinamo de pe Arena Națională, scor 0-2, Ciprian Deac a declarat că așteaptă o ofertă tentantă din partea clubului pentru a rămâne la Cluj și din sezonul viitor. Acesta s-a arătat deranjat și de atitudinea anumitor fani, care au început să-l înjure prin oraș după apariția speculațiilor că ar fi bătut palma cu FCSB.

La începutul săptămânii, patronul FCSB, George Becali, susținea că a reușit să-l ia pe jucătorul ”feroviarilor”. O zi mai târziu, impresarul mijlocașului de la CFR, Bogdan Mara, a demontat această variantă.

Ciprian Deac a revenit la CFR Cluj în această iarnă din postura de jucător liber de contract, ultima dată evoluând pentru FC Tobol (Kazahstan). El a mai jucat pentru ardeleni între 2006 și 2010, respectiv 2012-2015.

Deac a marcat 5 goluri pentru formația din Gruia în 2017, unul dintre ele chiar împotriva FCSB-ului. Mijlocașul român are și 11 selecții în Echipa Națională, ultima bifată în 2011, într-un meci cu Bosnia.

VEZI și - Deac pune condiții ca să rămână la CFR

Comenteaza